Vrijwilligers

Houd je van aanpakken en wil je ons als vrijwilliger ondersteunen? Dat kan! We bieden onze vrijwilligers een superleuke ervaring, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staan. Welke taak je ook krijgt; je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij stellen jouw hulp enorm op prijs. Er zijn veel verschillende functies, maar welke past het best bij jou? Lees hieronder meer over de taken. 

Behalve je persoonsgegevens vragen wij naar welke vrijwilligerstaken jouw voorkeur uitgaat. Wij garanderen niet dat je voorkeur ook gehonoreerd kan worden, maar wij proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden. Daarnaast zijn er aan het vrijwilligerswerk een aantal regels verbonden.

Alleen individuele vrijwilligers kunnen zich via de button aanmelden.

Wil jij je aanmelden als groep, neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator via vrijwilligers@golazo.com. Vermeld hierbij je gegevens en om welk evenement het gaat.

Aandachtspunten

WAAROM IS HET ZO LEUK OM ALS VRIJWILLIGER TE WERKEN?

Vrijwilligerstaken

Medewerker stempelpost
Goede verzorging van de wandelaars is zeer belangrijk. Jij bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op waar de deelnemers zich te goed doen aan eten en/of drinken. Na afloop van het loopevenement wordt er ook weer netjes opgeruimd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het stempelen van de stempelkaarten.

Medewerker start
Je helpt de deelnemers bij het verkrijgen van de stempelkaarten en begeleidt hen naar de start.

Medewerker finish
Je deelt de unieke wandelpin uit aan de wandelaars.

Medewerker locatie
Je bent verantwoordelijk voor één of meerdere locaties waar de deelnemers langs of doorheen wandelen. Hierbij ben je de schakel tussen de parcoursverantwoordelijke en de contactpersoon van de locatie.