Wandel tegen kanker

Geef jouw wandeling extra betekenis. Wandel mee tegen kanker en voor het leven. Haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek van KWF. Lukt het jou om minimaal 500 euro op te halen? Dan ontvang je het unieke Wandel tegen kanker-shirt gratis thuis. Maak een actiepagina aan en ga direct aan de slag. Fondsenwerven is nog nooit zo makkelijk geweest. Kies voor de optie ‘gratis shirt via KWF’ en ga aan de slag met je actiepagina. Helaas zijn er geen gratis KWF-startbewijzen meer beschikbaar. 

gratis shirt via kwf

  • Maak je actiepagina aan
  • Ga aan de slag om geld op te halen
  • Gratis shirt als je 500 euro ophaalt

Ik koop zelf alvast een shirt

  • Maak je actiepagina aan
  • Ga aan de slag om geld op te halen
  • Gratis shirt als je 500 euro ophaalt

ONDERZOEK

Beter leven met en na kanker. Dat is waar wetenschappelijk onderzoek wat KWF betreft om draait. Onderzoek dat leidt tot vroege opsporing, betere behandelingen en optimale zorg voor iedereen die te maken krijgt met kanker. Of verbetert de kwaliteit van leven als je niet meer beter wordt. Daarom blijft KWF onverminderd investeren in onderzoek. Ren tegen kanker draagt bij aan deze missie.

Het verhaal van Annemieke

Annemieke (37): “Op 8 maart sluit ik een periode van angst en verdriet af. Dan is het precies een jaar geleden dat ik de diagnose borstkanker kreeg. En het is de dag van de City Pier Night Walk. Ik doe mee samen met een team van familieleden en we halen geld op voor KWF. Ondanks dat ik veel steun van ze kreeg, is zo’n traject toch eenzaam. Ik denk dat het een moment van bezinning wordt.