Inschrijven

De City Pier Night Walk is een uniek wandelevenement aan de vooravond van de NN CPC Loop Den Haag, waarbij je in de schemering van het Malieveld naar De Pier in Scheveningen loopt. De route passeert diverse Haagse highlights. Met versierde straten en verschillende lichtelementen belooft het een gezellige avondwandeling te worden. Geniet onderweg van toffe locaties, muziek en lekkernijen. Je kunt kiezen voor een route van ongeveer 9 of 12 km. Kortom; een avond die je niet wilt missen!

Inbegrepen bij je inschrijving

routes

De City Pier Night Walk is prachtige wandeling en daarnaast ook de aftrap van het NN CPC Loop Den Haag weekend! Tijdens dit weekend komend tienduizenden mensen in beweging. Tijdens de de City Pier Night Walk wandel je vanaf het Malieveld naar de sfeervolle Pier in Scheveningen. 

Je kunt kiezen voor een route van 9 of 12 kilometer. Beide routes gaan door het sfeervol verlichte Den Haag en zien onderweg tal van prachtige highlights. Onderweg geniet je van meerdere animaties en muziekpunten. Een supergezellige en sportieve avond dus! 

Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd. De start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt. Er wordt gestart in startwaves.

Wandel tegen kanker en voor het leven!

Geef jouw wandeling extra betekenis. Wandel mee tegen kanker en voor het leven. Haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek van KWF. Lukt het jou om minimaal 500 euro op te halen voor 26 februari 2024? Dan ontvang je een gratis startbewijs en het unieke Wandel tegen kanker-shirt gratis thuis. Maak een actiepagina aan en ga direct aan de slag. Fondsenwerven is nog nooit zo makkelijk geweest. Kies voor de optie ‘gratis startbewijs via KWF’ en ga aan de slag met je actiepagina. Haal je het bedrag niet op tijd op, dan kan je alsnog zelf een startbewijs kopen. Je bent er hoe dan ook bij.

Koop je liever nu alvast je startbewijs zelf en ga je alleen voor het gratis shirt en een actiepagina, dat kan natuurlijk ook. Kies dan voor de optie ‘ik koop zelf een startbewijs’ en ga aan de slag met je actiepagina.