Event info

Geniet van een prachtige avondwandeling op vrijdag 8 maart 2024

Op vrijdag 8 maart staat de zesde editie van de City Pier Night Walk op het programma. Tijdens deze sfeervolle avondwandeling genieten wandelaars van een prachtige route vanaf het Malieveld naar De Pier. De wandeling is dé aftrap van het NN CPC Loop Den Haag weekend!

Tijdens de wandeling kom je op bijzondere locaties en geniet je onderweg van heerlijke versnaperingen en zie je toffe animaties. Zo krijg je van ons onder andere een heerlijke warme chocomel met slagroom en poffertjes bij Oma Toos! Van start tot finish genieten dus! Wil jij ook meewandelen? Schrijf je dan snel in.


Let op! Deze pagina is onder voorbehoud van wijzigingen. 

COMPLEET VERZORGDE WANDELING

Goed voorbereid

Programma vrijdagavond 8 maart

17:00 uur

Ophalen stempelkaarten

18:00 uur

Start lange en korte route

18:20 uur

Laatste startmogelijkheid lange route

18:50 uur

Laatste startmogelijkheid korte route

19:00 uur

Start dicht

22:30 uur

Finish dicht

Zijn er verzorgingsposten onderweg?
We zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten tijdens de tocht. Op de verschillende routes vind je verzorgingsposten waar je even rustig bij kunt komen en je energieniveau een boost kunt geven.

Je krijgt van ons onderweg een flesje sportwater, warme chocomel met slagroom en heerlijke poffertjes bij Oma Toos. Op het Malieveld en bij De Pier is de mogelijkheid om consumpties te kopen.

Krijg ik een stempelkaart?
Ja, je ontvangt een stempelkaart op vertoon van het digitale startnummer die je in de week voorafgaand hebt ontvangen per e-mail. Je kunt deze op vrijdag 8 maart vanaf 17.00 uur ophalen bij de startnummertent op het Malieveld. De handige stempelkaart is voorzien van een QR code naar de online routekaart. Daarnaast wordt de kaart op de route afgestempeld.

Onderweg zijn er stempelposten die moeten worden aangedaan om de stempelkaart te laten afstempelen.

Stempelkaart overdragen
Er worden €3,- administratiekosten gerekend voor het overdragen van de stempelkaart, deze dient de koper van de stempelkaart te betalen om de stempelkaart op naam te zetten.

Hoe reis ik naar de start?

Houd er rekening mee dat er mogelijk wegen zijn afgesloten. We adviseren deelnemers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Voor actuele reisinformatie kijk dan op 9292.nl

Mag ik samen met mijn hond mee wandelen?
Honden zijn, indien aangelijnd, welkom tijdens de City Pier Night Walk. Houd er rekening mee dat honden niet bij iedere locatie welkom zijn. 

Wat is het goede doel van de City Pier Night Walk?
Het goede doel is KWF. Samen wandelen we tegen kanker. Wil je meer weten over het goede doel? Kijk dan op deze pagina

Worden er foto’s gemaakt?
Er zijn fotografen van de organisatie om de sfeer onderweg en op het evenemententerrein vast te leggen. Na afloop van de ochtend vind je de foto’s op onze Facebookpagina.

Waar zijn de gevonden voorwerpen?
We verzamelen alle gevonden voorwerpen op het Malieveld. Neem contact met ons op als jouw spullen hier niet liggen. Na afloop van het evenement hebben wij zicht op alle gevonden voorwerpen.

Waar kan ik mijn inschrijving wijzigen?
Je kunt jouw inschrijving wijzigen via het dashboard. Inloggen kan via deze pagina. Wil je een andere afstand lopen? Dit hoef je niet door te geven aan de organisatie.

Het is niet mogelijk om te annuleren.

Bekijk hier de algemene voorwaarden:

Algemene voorwaarden – indviduele deelnemers

Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail. Zorg er dus voor dat jouw e-mailadres correct is ingevoerd. Controleer ook je spambox als je de e-mail niet binnen 30 minuten hebt ontvangen. Indien hij ook daar niet staat, neem dan contact met ons op.

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?
De algemene voorwaarden vind je hier:
Algemene voorwaarden – indviduele deelnemers