Vorige edities

De City Pier Night Walk is al vijf edities een groot succes

Slechts een half jaar na de vierde editie, stond de City Pier Night Walk weer op het programma. Traditiegetrouw is deze avondwandeling door Den Haag de start van het weekend van de NN CPC Loop. De wandelaars legden een route van 7 of 12km af van het Malieveld richting de Pier in Scheveningen. Onderweg waren er diverse Haagse bezienswaardigheden, sfeervolle acts en werden er een aantal locaties bezocht.

 

2023
2022

Sfeervolle 4e editie City Pier Night Walk

Het weekend van de NN CPC Loop Den Haag is traditiegetrouw afgetrapt met de City Pier Night Walk. Ondanks de regen trok de vierde editie van het wandelevenement vele enthousiaste deelnemers. Tijdens de sfeervolle avondwandeling legden de deelnemers een route van 7 of 12 km af door de Haagse binnenstad richting de Pier van Scheveningen. Onderweg liepen de wandelaars langs diverse Haagse bezienswaardigheden met onderweg verschillende muzikale acts.

2018

Eerste City Pier Night Walk

2018

eerste editie City Pier Night Walk

Vrijdagavond vond de eerste editie van de City Pier Night Walk plaats. De wandeltocht over 10 km van het Malieveld naar Scheveningen, aangekleed met lichtanimatie en muziek was een waar feest!