20230310-Par-pa-fotografie-CPCNightwalk-Golazo-3350-1k

Deze locaties ontdek je tijdens de City Pier Night Walk!

Op vrijdag 8 maart staat de zesde editie van de City Pier Night Walk op het programma. Tijdens deze sfeervolle avondwandeling genieten wandelaars van een prachtige route vanaf het Malieveld naar De Pier. Deze wandeling is dé aftrap van het NN CPC Loop Den Haag weekend! Tijdens de wandeling kom je op bijzondere locaties en in dit artikel lichten wij alvast een paar locaties voor jullie uit.

De route start op het Malieveld. Het enorme grasveld in het centrum van Den Haag is net zoals vorig jaar de plek waar beide routes van start gaan. Vanuit hier vertrekken alle deelnemers vervolgens in de richting van het Binnenhof.

Korzo Theater
Vlak na het passeren van het Binnenhof komt een van de eerste highlights van de route: Het Korzo Theater. Korzo is een avontuurlijk theater en makershuis in Den Haag met een prachtig programma dat sprankelt, durft schuurt en verrast. Tijdens de City Pier Night Walk krijg je een uniek kijkje in het Korzo Theater.

Mandela Monument
Tijdens de route komen we ook langs het Mandela Monument wat tevens de eerste stempelpost op de route is. Mandela staat aan het einde van tientallen voetjes die in het natuursteen zijn afgedrukt en samen met hem de Walk to Freedom symboliseren. Bij deze eerste stempelpost is het ook tijd om even op te warmen met een warme chocomel met slagroom voor alle deelnemers.

Oma Toos
Stempelpost twee is bij Oma Toos. Oma Toos is een oer-Hollands concept waar je kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en oud Hollandse gerechten. Alle deelnemers worden hier voorzien van overheerlijke poffertjes!

KNRM Reddingstation Scheveningen
Na een lekkere snack is het weer tijd om door te lopen in de richting van het strand. Hier komen de deelnemers aan bij het KNRM Reddingstation Scheveningen. De KNRM is dé hulpverlener op het water, op zee, en ruim binnenwater. Reddingboten en vrijwilligers zijn 24 uur per dag beschikbaar voor spoedeisende hulp.

Legoland Discovery Centre
Welke locatie ook aan het water zit is het Legoland Discovery Centre. Dit is de ultieme Lego binnenspeeltuin met plezier voor het hele gezin. Er zijn attracties, lego bouw, speel zones, een 4D bioscoop en nog veel meer.

De Pier
Na het Legoland Discovery Centre zit de City Pier Night Walk er alweer bijna op. De Pier in Scheveningen is dan ook de sfeervolle finishlocatie van de City Pier Night Walk. Na afloop kun je hier gezellig napraten onder het genot van een drankje en muziek.

Deel dit bericht

Meer nieuws