LENVG_RV-20

De zesde editie van de City Pier Night Walk bleek weer een prachtige te zijn!

Vrijdag 8 maart 2024 stond de zesde editie van de City Pier Night Walk op het programma. Als start van het weekend van de NN CPC Loop, begonnen de wandelaars vanaf het zonovergoten Malieveld. Vanaf hier vertrokken de deelnemers op de 9 en 12 km routes naar de Pier in Scheveningen.

Op het Malieveld ontving iedereen hun stempelkaart, waar ook de startnummers van de NN CPC Loop Den Haag al werden opgehaald. Onder begeleiding van muziek en onze sfeermaker Vincent stonden de eersten om 17:30 al klaar voor de start. De sfeer zat er goed in, met in het achterhoofd wat er nog allemaal aan zat te komen.

Door de binnenstad, langs de Hofvijver en het Binnenhof was voor de eerste groepjes al de zonsondergang te zien. Niet veel later kwam men aan bij het Korzo Theater. Hier werden de wandelaars verwelkomt door een violist. Voor wie de klassieke muziek net te rustig is, stond Fissa Fiets klaar: DJ’s met hun set in de vorm van een bakfiets. Velen liepen met allerlei gave lampjes op hun lichaam. Dat was maar goed ook, want het werd al gauw donker en dus koelde de temperatuur af. Gelukkig kon iedereen zich bij het Nelson Mandela monument opwarmen aan de hand van een heerlijk bekertje chocolademelk, koffie of thee. Uiteraard met slagroom.

Van wandelen gaat je maag knorren en daar wist Oma Toos wat op te verzinnen. Schalen poffertjes en wafels werden klaargezet voor de enthousiastelingen, die hier ook een nieuwe stempel konden bemachtigen. Na de lekkernijen had iedereen genoeg brandstof om er weer vol op los te swingen. Ook de muzikanten merkten dat en zetten extra aan om iedereen te voorzien van een feestje. Op de boulevard van Scheveningen merkte men dat het einde naderde met het bekende reuzenrad in zicht. Legoland Discovery Centre had vlak voor de eindstreep nog wat in petto met een mascotte en miniatuur overzicht van Den Haag, waar je heel de walk kon terugkijken.  

Op De Pier kon de laatste stempel gezet worden bij de finishlijn. Waar de deelnemers een leuk presentje in ontvangst namen. De organisatie kijkt terug op een prachtige en geslaagde editie van de City Pier Night Walk. De sfeer was top en de blije deelnemers hebben ons trots gemaakt. Het weekend van de NN CPC Loop Den Haag is met succes begonnen!

Deel dit bericht

Meer nieuws